ОБЩЕСТВО

KNOWLEDGE BANK

Замисляли ли сте се, че прекарваме цялата продуктивна част от деня си на работа? Там изискват от нас да обменяме знания един с друг, но всъщност никой не го прави.

В колко от офисите ни е ОК да не си на компютъра по 1 час и да обсъждаш идеи с колегите? Шефовете си мисля, че се скатаваме, а все някой колега ще се размрънка, че му пречим? Вечер пък сме уморени и не ни се говори за работа. Затова 95% от споделянето между хората става онлайн.

За да сме по-умни, по-осведомени и креативни, имаме нужда от място, на което да обменяма идеи. Така се роди един наш съвместен проект с моя добър приятел Велизар В. Той се нарича THE KNOWLEDGE BANK

The Knowledge Bank е Facebook група, в която ще намирате най-добрите сред най-добрите бизнес източници – изчетени/изслушани, осмислени и селектирани. Нерядко обобщени накратко. Повечето ще бъдат в оригинал (на английски), защото много от тях никога не са превеждани. Представете си – безплатен достъп до електронни и аудио книги, курсове, помагала, схеми, видеа, много от които не можете да откриете никъде другаде безплатно, защото достъп до тях се дава само при членство в платени бизнес общности извън България или пък са свалени в правилния момент, преди да изчезнат от торентите и безплатните сайтове.

В The Knowledge Bank ще чакваме линкове към най-доброто от авторите, които са ни вдъхновявали да започнем собствен бизнес и да бъдем хората, които сме. С Велизар твърдо вярваме, че знанието е най-голямото богатство и то не може да остава недостъпно за хората, които нямат възможности да си го купят. А българите не сме богати хора (все още).

Ако искаш да си част от тази общност, кликни тук за да кандидатстваш.

За три дни вече сме 1100 души. Ще ставаме все повече, а съдържанието ще става все по-полезно и по-добре систематизирано.